Európa No. 1 felújítója

Felújítunk,
Korszerűsítünk,
Újat építünk,
Mindezt méretre!
 
 
 
Nyitólap
Ablak felújítás - Ablak szigetelés
Bejárati ajtó felújítás
Lépcső felújítás
Konyha felújítás
Ablak
Beltéri ajtó
Bejárati ajtó
Tolóajtó
Előtető
Álmennyezet
Ajánlatkérés - Info-csomag
Karrier
Bemutatkozás, céginfó
Munkatársaink
Ars poetica
Ajtó felújítás, Bejárati ajtó renoválás

Ajtófelújítás forródrót
Szaküzemek:

 

       
 

Mi az érték a régiben!?

Az Ön meglévő fa szerkezetű beltéri ajtajában az a hihetetlen nagy érték bármilyen furcsán is hangzik, hogy abban egy kiszáradt, a vetemedése végpontjára elért faanyag rejtőzik. Ha, ezt az értékes faszerkezetet mi faiparilag helyreállítjuk és a PORTAS módszerével ebből, egy, az új beltéri ajtók paramétereivel mindenben tekintetben megegyezőt hozunk létre, arra kockázat nélkül biztosítani tudjuk a PORTAS minőségi bizonyítványt és garanciát. Tapasztalataink szerint az általunk beépített anyagok 30 évig nem válhatnak le, nem repedhetnek fel és nem színeződhetnek el. Ellenkező esetben érvénybe lép a garancia és azonnali a csere.

A legjobb megoldás a kiváló beltéri ajtókhoz:
A PORTAS-felújítás!

  • Nem túl ciki ez a felújítós megoldás? Nem! A legtöbb kidobásra váró beltéri és bejárati ajtó belsejében egy hibátlan belső "mag" rejtőzik. Ezt kidobni lenne ostobaság. A külső burok, ami erre rájön, az új, korszerű és biztonságos. Maga a PORTAS rendszer pedig szabadalmaztatott. Tehát nem ciki, ellenkezőleg: TRENDI!
  • Meddig tart a munka? Egy új ajtólapot feltenni csak gyorsabb, mint a régit felújítani. Ez igaz. De a végeredmény tekintetében nincs különbség. Leggyakrabban egy új ajtólaphoz új keret is kell, amit kicserélni nem két perc, nem kis rombolás. Az új ajtólap általában felületkezelés nélküli, így azt még mázolni vagy lakkozni kell, ez akár egy hetet is igénybe vehet. A PORTAS módszerrel felújított ajtót akár még aznap visszakapja, mint amikor azt levettük. Ez elég gyors?
  • Megéri egy egész napot rááldozni? Feltétlenül! Egy nap nem túl hosszú idő, és közben végezheti otthoni teendőit. A megtakarításban jelentkező árkülönbség kárpótolni fogja idejéért.
  • ... és ha más felületű, más megjelenésű beltéri ajtót szeretnék? Semmi akadálya. A beltéri és bejárati ajtó felújítása során, annak lapját az Ön kívánsága szerint alakítjuk át. Ehhez új mintázatokat és vasalatokat választhat. Ha úgy kívánja, akkor tömör fa díszkeretek és üvegbetétek is járulnak hozzá.
  • Miért ne maradhatnánk a jól bevált ajtófelújító megoldásnál, a festésnél? Maradhatunk, de a PORTAS megoldással összehasonlítva rendkívül elavult, és számos hátránya van. Vesződséges, időrabló és mindenek előtt nem tartós. Idővel a több egymás feletti festékréteg teljes lecsiszolását teszi szükségessé az egész ajtón, kereten, rámán. Továbbá az ajtó jellegén ezzel nem változtathatunk. Emellett ez sincs ingyen, a festéket és hozzávalókat itt is meg kell venni a szakembert pedig megfizetni.

beltéri ajtó felújítása

Tisztelt érdeklődő!
Bátran nézzen körül a piacon a lehetőségek között, de mi úgy gondoljuk, hogy igazat fog adni nekünk.
A PORTAS-ajtófelújítás szabadalma egy igazi választási lehetőséget nyújt Önnek az új ajtó vásárlásával, vagy a régi egyszerű átfestésével szemban. A PORTAS módszer az "Idő - Költség - Eredmény" összefüggésében a lehető legjobb választás, a jelenlegi tudásunk szerint. Több mint ezer PORTAS-ajtó típus közül választhat, a standardtól az exkluzívig. Szerződött szaküzemek, egész európára kiterjedő tapasztalati háttér és milliós létszámú elégedett ügyfél nyújt biztosítékot Önnek a kiváló munkára.
Beltéri ajtó felújítás 01

Beltéri ajtó felújítás 02

Beltéri ajtó felújítás 03

Beltéri ajtó felújítás 04

Beltéri ajtó felújítás 05

Beltéri ajtó felújítás 06

Beltéri ajtó felújítás 07

Beltéri ajtó felújítás 08

Beltéri ajtó felújítás 09
 
 
* * *
 
 
A PORTAS rendszer előnyei:

- Az ajtófelújítás csupán egy-két nap alatt: reggel viszik a régit és akár már este hozzák az újat!
- Nincs több ajtófestés!
- Bármely beltéri vagy bejárati ajtóra alkalmazható!
- A munkavégzés során, nincs zaj és piszok a lakásában!
- Az eredeti ajtóbelső és -keret megmarad!
- A tömörfa ajtók értékmegőrzése!
- Hosszú élettartam a kiváló minőség révén!
- Könnyen kezelhető, ütés- és kopásálló felületek a felújítás után!
- Elérhető minden árfekvésben, standardtól az exkluzívig!
- PORTAS- garancia és biztonságtechnika!
- Folyamatosan ellenőrzött minőség!
 
  Ajtófelújítás, beltéri ajtó felújítás Ajtófelújítás, beltéri ajtó felújítás Ajtófelújítás, fa beltéri ajtó felújítás Fából készült beltéri ajtók felújítása Ajtófelújítás (Beltéri ajtók)    
PORTAS -- FAFARAGÓ Bt.
© 2013 Minden jog fenntartva
created by: web mentor